V životě jde o víc než o VOLVO a proto ho řídíte.
Volvo V50



Kupujete ojeté Volvo? V Pruhonicích nabízí záruky, jaké jinde nenajdete 30.08.2013

Nákup ojetého vozu se muže promenit v nocní muru, na ceste ke klíckum od vysneného automobilu totiž leží celá rada prekážek. Ceské autobazary mnohdy pripomínají džungli, v níž se vyznají jen protrelí obchodníci. A klienti si v ní spíše nabehnou. Nejcasteji se potkávají se stocenými tachometry, podle statistik spolecnosti Cebia je to problém prakticky každého druhého auta na ceských silnicích. Kupci narážejí také na omlazovaná vozidla, zatajované opravy po bourackách a spoustu dalších triku.

Pokud toužíte po starším Volvu, mužete se tomu všemu vyhnout. Stací vsadit na vuz zarazený do oficiálního programu znacky s názvem Volvo Selekt. V jeho rámci jsou nabízena vozidla do peti let stárí s maximálne 150 tisíci kilometry na tachometru, ovšem dusledne proverenými. Veškeré vozy z programu Volvo Selekt mají navíc prokazatelnou servisní historii, byly zkontrolovány autorizovaným servisem Volvo a jsou pripraveny podle prísných standardu automobilky zahrnujících pres 100 nejruznejších kontrol.


Zásadním benefitem programu Volvo Selekt je rovnež jedna z nejrozsáhlejších záruk na ojeté automobily, s nimiž se mužete na trhu setkat. „Záruka na hlavní mechanické a elektrické komponenty platí rok bez ohledu na pocet ujetých kilometru po celé Evrope. Máte tak jistotu, at už se vydáte kamkoliv. Je jedno, co vás potká, porucha, nehoda ci treba defekt, asistence je vám k dispozici 24 hodin denne,“ uvádí Michal Chmelar, reditel prodeje zánovních a ojetých vozu spolecnosti Auto Pruhonice.


Auto Pruhonice nabízí proverená vozidla Volvo Selekt predevším v materských Pruhonicích, informaci o programu ale dostanou klienti i na dalších pobockách firmy v Dejvicích a Stodulkách. Nabízené vozy si mohou rovnež prohlédnout na webu www. autopruhonice.com. „Klienti u nás nekupují pouze automobil, ale i náš závazek, že prebírají kvalitní a dokonale proverený vuz. Volvo Selekt poskytuje jistotu, že si zákazníci vybírají automobily, které se svými vlastnostmi co nejvíce blíží novým vozum,“ ríká Michal Chmelar.
A pripomíná v téhle souvislosti i záruku spokojenosti. Jestliže není zákazník s ojetým vozem z programu Volvo Selekt spokojen, muže jej do 30 dnu ci ujetí 1 500 kilometru vymenit za jiný vuz stejné hodnoty. Proc tedy riskovat koupi ojetého vozu Volvo jinde?



Design by 3sixty | 2024